4. ožu 2011.

Projekt RECIKLIST

02.ožujka Udruga Svijet reciklaže 3r najavila je početak Projekta "RECIKLIST" i poziv na sudjelovanje u projektu. Zamijetili smo i obavijestili ste nas da nije potpuno jasno kako se može sudjelovati u projektu pa dajemo neka pojašnjenja:

Pozvani su svi  koji
1. proizvode, izrađuju, prerađuju, dizajniraju, redizajniraju koristeći se pri tom sekundarnim sirovinama ( hobi ili profesionalno )

2 ili svojim radom i idejama žele i mogu pridonijeti razvoju i realizaciji projekta ( poželjna je strast)        da nam se jave na



U prvoj skupini očekujemo one koji imaju proizvod  : pošaljite  fotografije, opis proizvoda( što koristite kao sirovinu)
U drugoj skupini očekujemo one koji nemaju proizvod, ali imaju ideju i žele je pokušati realizirati, ali možda nemaju dovoljno vještina, sirovina i uvjeta : pošaljite nam koncept, ideju i problematiku

Nakon što stignu prijave održati ćemo informativne grupne sastanke koje ćemo najaviti putem e mail-a.

Razrađeni proizvodi će se prodavati, a onima koji to nisu a imaju potencijala pomoći ćemo u razradi i realizaciji da bi bili za prodaju.
Proizvodi će se na  početku prodavati u prostorijama Udruge 3r i biti će predstavljeni na nekim događanjima. Novac od prodaje biti će isplaćivan sudionicima i određeni postotak ostajati će Udruzi. Potrebno je da sudionici postanu korisnički članovi Udruge 3r, a godišnja korisnička članarina za 2011 iznosi 300,00 kn. 
Nezaposleni i studenti će članarinu plaćati njima prilagođenom dinamikom.

Za one koji žele svoju odjeću i obuću prodavati jer im više ne koristi predlažemo  tromjesečno članstvo u program TRI VJEŠALICE. Tromjesečna članarina iznosi 100,00 kn i udruzi ostaje 15% od prodane cijene. U dva mjeseca raspoložive su 3 vješalice za tri odjevna predmeta.


Za sva ostala pitanja i nejasnoće stojimo vam na raspolaganju.

Morana Delač
Udruga 3r











2 komentara:

Unknown kaže...

Bravo, stara moja! :-)
Lik Reciklista je odlično osmišljen!
Samo naprijed - you must recycle!

Unknown kaže...

Oduševio me program i cjelokupni sadržaj, vidimo se uskoro!!