30. stu 2011.

NAJ-AKCIJA 2011. OŠ Gustav Krklec

Školske godine 2011. / 2012. Osnovna škola Gustav Krklec iz zagrebačkog naselja Travno osmislila je program i niz aktivnosti za djecu i mlade u okviru "Naj-akcije" koja se provodi već 8 godinu zaredom, a ove godine naziva se "Reciklaža tekstila".

Cilj akcije je razvoj temeljnih vrijednosti: znanja, solidarnosti, identiteta i odgovornosti,
razvoj ključnih učeničkih komptencija, racionalne i građanske komptencije, inicijative i poduzetnosti.

Predsjednica Udruge Svijet reciklaže 3r održala je 21. listopada 2011. kratku prezentaciju učiteljskom vijeću OŠ Gustav Krklec o reciklaži tekstila, odvojenom sakupljanju i ponovnoj upotrebi tekstilnih predmeta te o ciljevima, programu i aktivnostima udruge.

15. prosinca 2011. na školskom Božićnom sajmu članovi i članice udruge će dijeliti edukativnu brošuru o smanjenju, ponovnoj upotrebi i reciklaži tekstila te pokazati učenicima primjere predmeta izrađenih od  korištenog tekstila.



DOĐITE U ŠTO VEĆEM BROJU NA OVU GALA ZABAVU!

2 komentara:

O tempora,o mores kaže...

Ha,ha.Pametnije bi vam bilo da stavite nekog tko bi primao pritužbe roditelja i provjeravao ih,a da roditelji ne moraju strahovati od odmazde prema njihovoj djeci.

UDRUGA SVIJET RECIKLAZE-3R kaže...

Vaš prijedlog nije u opisu naših aktivnosti jer ne posjedujemo potrebne vještine i znanja, međutim ako ste uvidjeli problem trebali biste svakako o tome obavijestiti pravu adresu i eventualno predložiti rješenje, jer ipak se radi o djeci.